Rabu, 7 Disember 2016

Tanya diri sendiri

Assalamualaikum ,



" Tanya diri sendiri . Adakah apa yang anda lakukan sekarang mendekatkan diri anda dengan apa yang anda mahu capai pada masa akan datang "

Maaf sebab lama tidak update blog . Kuliah sudah kembali seperti biasa sebab cuti pertengahan sem sudah habis huhuhu. Sibuk sikit banyak assignment plus takde internet . Nak update blog kena guna hotspot dari data internet handphone hurm pakai duit tu beb !

Tapi kalau ada yang memerlukan khidmat Hanis untuk REVIEW/PENGIKLANAN/ SPONSORSHIP/ EVENT boleh email Hanis : anismasrina@gmail.com . Untuk ini Hanis tidak busy sebab i need money student ni banyak pakai duit weyy huhu . Bayaran macam biasa RM 50 sahaja hihihi . Tak ada diskaun ke Hanis? Eh ada Whatsapps je Hanis 019-3140559 kita bincang sana ye .

Sekian,


6 ulasan:

  1. Belajar molek2 ye hanis, good luck sem ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. InshaaAllah hanis cuba yang terbaik. Tq mayy jie.

      Padam
  2. Good luck hanis.. Moga berjaya dalam exam tuk sem ni n seterusnya..

    BalasPadam

Follow Us @hanismasturina