Post Top Ad

Rabu, 7 Disember 2016

Tanya diri sendiri

Assalamualaikum ,



" Tanya diri sendiri . Adakah apa yang anda lakukan sekarang mendekatkan diri anda dengan apa yang anda mahu capai pada masa akan datang "

Maaf sebab lama tidak update blog . Kuliah sudah kembali seperti biasa sebab cuti pertengahan sem sudah habis huhuhu. Sibuk sikit banyak assignment plus takde internet . Nak update blog kena guna hotspot dari data internet handphone hurm pakai duit tu beb !

Tapi kalau ada yang memerlukan khidmat Hanis untuk REVIEW/PENGIKLANAN/ SPONSORSHIP/ EVENT boleh email Hanis : anismasrina@gmail.com . Untuk ini Hanis tidak busy sebab i need money student ni banyak pakai duit weyy huhu . Bayaran macam biasa RM 50 sahaja hihihi . Tak ada diskaun ke Hanis? Eh ada Whatsapps je Hanis 019-3140559 kita bincang sana ye .

Sekian,


Disember 07, 2016 / by / 6 Comments

6 ulasan:

Post Top Ad