Ahad, 22 Jun 2014

Sedih .

9:53 PTG 0 Comments
Assalamualaikum semua =)

Lama tak update blog,dah bersawang dah agaknya . Tapi nak buat macam mana? Rindu giler! Tapi nak online sangat masa sekarang pun serba salah je. Yelah,lagi berapa bulan je kot nak SPM ! Masalahnya kalau tak online pon bukannya belajar sangat . Haish, penyakit malas ini masih melekat kukuh dalam diri ini . 

Angkara sikap malas inilah,keputusan exam pertengahan tahun aku jatuh merundum! 
Down giler giler giler! 

OMG,apa nak jadi dengan kau Hanis Masturina? Kau nak dapat keputusan teruk ke SPM nanti???!!! Adik-adik yang lain semua meningkat . Yang sorang dapat 7A2B , yang sorang dapat 4A1B yang lagi sorang pulak 5A dan dapat nombor 1 keseluruhan ! 


Aku? Hanya mampu sengih . Yeah! Comel sangat ke sengihan kau tu nak lawan A diorang? 

Sentap.





Aku akan cuba yang terbaik untuk SPM nanti !

GOOD LUCK FOR ALL SPM CANDIDATES =)



Follow Us @hanismasturina