Post Top Ad

Jumaat, 23 Disember 2016

Asics Malaysia

Assalamualaikum ,
Anda gemar bersukan? Suka melakukan aktiviti lasak ? Dan masih mencari kasut sukan yang selesa dan berkualiti tinggi ? Hari ini Hanis nak perkenalkan satu jenama yang mengeluarkan koleksi untuk sukan iaitu "Asics" . Asics menawarkan pelbagai pakaian sukan daripada koleksi baju , singlet , seluar , kasut dan sebagainya kepada mereka-mereka yang gemar bersukan . Asics menyediakan koleksi pakaian sukan yang berkualiti tinggi dan dijamin selesa dipakai !


Jenama sukan Asics atau dalam bahasa Latin Anima Sana In Corpore Sano adalah bermaksud ‘a sound mind in a sound body’. Mr. Kihachiro Onitsuka yang merupakan pengasas telah menubuhkan jenama ini pada tahun 1977 dan sehingga kini masih komited dalam menghasilkan koleksi barangan sukan yang berkualiti dan terbaik.

Jenama Asics ini merupakan salah satu jenama yang anda boleh temui di seluruh dunia termasuklah Malaysia ! Koleksi pakaian yang dikeluarkan oleh jenama "Asics" cukup berkualiti dan trendy yang semestinya digemari remaja zaman sekarang .Koleksi sportswear Asics ini digemari ramai adalah kerana kesemuanya diperbuat daripada pilihan fabrik yang berkualiti tinggi dan khusus untuk aktiviti sukan. Ia memberikan keselesaan yang ideal kepada si pemakai dan secara tidak langsung menjadikan proses latihan lebih lancar. 

Selain itu, koleksi pakaian sukan Asics ini juga direka dengan rekaan yang yang cukup trendi dan ia juga sesuai digayakan sebagai koleksi pakaian kasual di hujung minggu. Pilihan terbaik untuk anda yang ingin bersukan dan tampil bergaya pada masa yang sama!


Selain koleksi pakaian sukan online yang yang boleh anda miliki dengan harga yang berpatutan, Asics Malaysia online juga menawarkan aneka pilihan kasut sukan yang tahan lasak dan bermutu tinggi. 

Untuk maklumat lanjut atau berminat untuk membelinya , bolehlah terus ke Asics Malaysia Online .

Sekian,

Disember 23, 2016 / by / 0 Comments

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Post Top Ad