Post Top Ad

Selasa, 20 Disember 2016

Kesibukan tahap maksimum

Assalamualaikum ,



Apa khabar blogger semua? Rasanya macam sudah terlalu lama Hanis biarkan blog ini hampir bersawang tak berupdate hahaha padahal baru beberapa minggu Hanis tinggalkan . Entahlah tak tahu kenapa rasa macam hambar gila blog ini sekarang. Macam takde idea langsung nak update dan masa macam tidak mencukupi untuk menulis sesuatu di blog ini . Rindu nak menulis something, nak membebel, nak meroyan dan nak blogwalking kawan-kawan blogger yang hot-hot belaka tetapi apakan daya tidak kesampaian kerana kesuntukan masa ececeh.

Sebenarnya, Hanis jeles tengok blogger-blogger lain yang hari-hari ada entri baru . Macam kepala diorang penuh dengan banyak benda yang nak ditulis . Dan macam diorang free je sentiasa kehkehkeh padahal Hanis tahu, semua orang sama sahaja . Ada masa kekeringan idea, ada masa kesuntukan masa tetapi diorang still curi sedikit masa untuk jaga blog diorang . Hanis??? Krik krik…

Apakah kesudahan kepada blog Hanis yang hambar ini? Hahaha apa yang Hanis nak capai ermm. Tiba-tiba rasa tidak sabra nak cuti sem sebab nak update gila-gila dekat blog ini . Nak tulis macam-macam, join macam-macam . Sekarang ini nak menulis pun rasa tidak kena sebab assignment terlalu banyak yang perlu disiapkan belum tambah test (esok test muamalat wish me luck) lagi adoi dugaan seorang insan bernama pelajar …

Harapnya dengan kehilangan Hanis sebentar ini tidaklah memberi kesan kepada kejatuhan yang merundum kepada blog ini yerr. Hanis sayang sangat blog ini . Sayang macam nyawa sendiri huhuhu harap sentiasa baik-baik sahaja yee…


Sekian,


Disember 20, 2016 / by / 6 Comments

6 ulasan:

Post Top Ad