Khamis, 5 Februari 2015

Menghitung hari ~

7:27 PTG 0 Comments
Assalamualaikum,

Lebih kurang sebulan dah Hanis tak pos apa-apa dekat blog ni =(. Mungkin memang hajat Hanis nak aktifkan blog ni tak kesampaian kot. Asyik busy je. Dulu busy sekolah sebab nak SPM bagai,tapi sekarang lepas SPM kerja pula memanjang huhuhu. Inilah kehidupan~

Emm,sekarang ni pun tengah menghitung hari je lagi nak amik result SPM yang akan keluar 3 Mac 2015 nanti. Lagi 26 hari je kot! seram tapi tak sabar! Dan juga menghitung hari nak berhenti kerja =(. Bukan Hanis tak suka kerja tu,tapi Hanis suka sangat! Kerja dekat Taska tu mudah sangat. Buat kerja pun relax-relax,siap boleh main phone selalu. Hanis rasa kerja taska ni lah yang paling santai dan mudah gaji pun berpatutan tapi Hanis kesian dekat mak Hanis yang kena hantar setiap pagi dah lah jauh pastu mak Hanis balik lepas hantar Hanis kena amik adik dekat rumah pulak hantar pergi sekolah...banyak kerja! Itulah sebab utama Hanis berhenti,nanti kalau nak cari kerja pun yang dekat-dekat je boleh naik motor je ...

Ya Allah,aku harap result SPM aku x mengecewakan .


Follow Us @hanismasturina