Rabu, 30 November 2016

Menghafal atau Memahami

12:37 PTG 4 Comments
Assalamualaikum ,



Sudah menjadi lumrah bagi individu yang bernama pelajar untuk menghadapi segala penat lelah dalam proses pembelajaran . Banyak perkara yang harus dilalui oleh mahasiswa terutamanya seperti quiz dan test yang menguji tahap kebijaksanaan seseorang . 

Bagi korang , dalam proses pembelajaran ini mana yang lebih utama? Menghafal atau memahami? Bagi Hanis memahami adalah lebih penting . Kenapa? Sebab apa gunanya kalau sekadar menghafal tetapi tidak faham apa yang kita hafalkan itu . Namun, jika menghafal dan memahami sekaligus adalah yang paling baik .

Allah sudah mengurniakan kelebihan yang berbeza kepada setiap individu yang telah Dia ciptakan . Ada manusia yang kelebihannya lebih kepada hafalan . Berapa kali hafal sudah masuk ke dalam otak . HEBAT ! . Tetapi Hanis bukan jenis yang seperti itu , otak ini sangatlah susah nak menghafal sesuatu benda . Namun Allhamdulillah , mungkin Allah kurniakan Hanis kelebihan dalam memahami . Hanis senang faham apa yang Hanis baca . Selepas itu apabila menjawab exam Hanis akan jawab dengan ayat sendiri yang Hanis faham bukannya ayat buku sebab Hanis FAIL dalam bab hafal-menghafal ini huhuhu . 


Apabila sudah mendapat keputusan exam , belajar untuk bersyukur . Tidak kiralah markah korang tinggi atau rendah semua itu telah ditetapkan oleh Allah . Apa yang korang dapat itulah rezeki namanya , asalkan korang sudah berusaha . Janganlah jadi orang yang suka membanding-bandingkan markah yang kita perolehi dengan markah kawan yang lebih tinggi sehingga membuatkan diri kita sendiri yang down . Sebaiknya jadikan kawan itu saingan yang sihat agar kita dapat berusaha lebih untuk bersaing dengan dia . Persaingan secara sihat tau bukannya dengki kawan yang markah tinggi tu !


Sekian,

Selasa, 29 November 2016

Sinopsis filem INTERCHANGE

10:51 PTG 8 Comments
Assalamualaikum , 


Filem Interchange

Filem Interchange adalah filem terbaharu yang bakal ditayangkan mulai 1 Disember 2016 di pawangam Malaysia yang diarahkan oleh pengarah terbaik FFM25 (Festival Filem Malaysia) iaitu Dain Iskandar Said .

 Filem ini menggandingkan pelakon-pelakon ternama dari Malaysia dan Indonesia seperti Shaheizy Sam, Nicholas Saputra, Iedil Putra, Prisia Nasution dan Nadiya Nisaa.


TAJUK : INTERCHANGE
Tarikh Tayangan : 1 Disember 2016
Genre : Seram, Mistik, Fiksyen,  Fantasi, Ngeri, 
Pengarah : Dain Iskandar Said
Terbitan : Apparat Sdn Bhd
Pelakon : Shaheizy Sam, Nicholas Saputra, Iedil Putra, Prisia Nasution, Nadiya Nissa, Alvin Wong, Chew Kin Wah, 

SINOPSIS INTERCHANGE
Mengisahkan tentang Adam (Iedil Putra) seorang jurufoto forensik yang telah dibawa oleh rakan baiknya, Detektif Man (Shaheizy Sam) untuk menyiasat satu siri kes pembunuhan ngeri di sebuah bandar yang penuh dengan rahsia.
Kes itu menjadi igauan dan memberi kesan mendalam kepada Adam. Sejak peristiwa itu, Adam mula menyendiri dan menghindari dunia nyata serta sering meluangkan masa mengambil foto dari balkoni apartmennya.

Satu lagi kes pembunuhan berlaku di mana terdapat banyak persamaan dengan kes yang berlaku sebelum ini menjadikan Adam terdesak untuk menyelesaikan misteri tersebut yang dipenuhi dengan darah dan mayat, bulu-bulu yang tidak pernah wujud dan fotograf antik yang berpunca daripada rakaman-rakaman Iva (Prisia Nasution), seorang wanita menawan berasal dari Borneo yang baru sahaja berpindah ke apartmen berhadapan dengan Adam. Iva dalam misi untuk membebaskan jiwa suku kaumnya yang terperangkap dalam plat kaca negatif masa lampau.

Adam mula mendekati Iva, lalu membawanya lebih mendalam mengenai kes yang disiasat hingga akhirnya menemukan seorang lelaki dengan kuasa luar biasa iaitu Belian (Nicholas Saputra) yang muncul dari tahyul kuno.

Tatkala Adam dibawa masuk ke dalam dunia puak asli Iva, Man berjaya mengorek kes pembunuhan yang berlaku dan akhirnya berhadapan dengan pelbagai kejadian mistik, ngeri dan dipenuhi dengan kepercayaan-kepercayaan dahulukala yang kembali hidup.  

Trailer Interchange


Nampak macam agak menarik trailer cerita ni . Kalau berkesempatan Hanis nak sangat-sangat tengok cerita ni tau ! Tak ada sapa-sapa nak bagi Hanis tiket free ke? hehehe hamboi nis,pandai mintak jee...



Sekian,


Hadiah 3 DAYS GIVEAWAY !

9:42 PTG 4 Comments
Assalamualaikum, siapa lagi yang belum menyertai "3 DAYS GIVEAWAY BY HANIS MASTURINA" ? Aihh rugi wey hadiah best hehehe TERpuji hadiah GA sendiri pulak hahaha . Jangan lepaskan peluang ini tau ! 




Dekat entri ini Hanis akan tunjuk gambar hadiah sebenar tau ! Takut korang terkeliru pula antara hadiah sebenar dengan gambar produk AJ HAIR CARE tu huhu Hanis taknak memberi harapan palsu dekat bakal pemenang ... Hanis tekankan dekat sini hadiah yang Hanis nak bagi adalah SET TRIAL AJ HAIR CARE ye kecik comel lote je hihi bukannya yang gedabak set asal .

Tujuan Hanis nak bagi SET TRIAL AJ HAIR ini adalah untuk memberi peluang kepada blogger untuk mencuba produk AJ HAIR CARE ini secara PERCUMA ! Korang semua taknak ke cuma produk OHSEM ini? Banyak testimoni pelanggan yang berpuas hati dengan produk AJ HAIR CARE ini =)

Okeyy, bawah ni gambar hadiah yang Hanis akan beri pada pemenang nanti (maaf atas kualiti gambar yang tidak memberangsangkan) :-


TOP REFERRAL (1) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 NOVEL


TOP REFERRAL (2) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 PERFUME PEN


RANDOM 3 PESERTA : 1 PERFUME PEN + 2 Trial AJ HAIR SHAMPOO


Yeah , itulah hadiah yang bakal dimenangi oleh korang yang menyertai "3 DAYS GIVEAWAY ini . Yang masih belum sertai masih belum terlambat lagi okey klik SINI ! Esok last day GA ini berlangsung dan hari lusa Hanis akan umumkan pemenang ! 

Hanis harap yang sudah join alert pada entri pengumuman pemenang yang akan Hanis keluarkan hari khamis nanti ye . Nanti pemenang terus wassap Hanis sebab Hanis nak terus post hadiah . Kalau korang lambat bagi information mungkin next week lagi satu baru Hanis dapat pos kan hadiah korang huhuhu

JOM JADI TOP REFERRAL UNTUK REBUT SET TRIAL AJ HAIR CARE !

Study LAST MINUTE

12:57 PTG 2 Comments
Assalamualaikum ,



Siapa sini yang suka study last minute ? Angkat tangan ! hahaha Hanis rasakan memang kebanyakan pelajar sekarang suka sangat belajar diakhir waktu . Malam sebelum exam itulah baru mula nak buka buku ! Termasuklah yang sedang menulis ini kihkihkih . Boleh dikatakan study last minit ini sudah menjadi tabiat pelajar-pelajar mahasiswa universiti mahupun kolej . Semacam tidak boleh diubah !

Alasan kenapa study last minute (bagi Hanis)


1) Mood
- Seminggu sebelum exam itu memang ada bercadang nak study , tapi entah kenapa tiada mood pulak . Mood masa itu nak main fon, tengok movie, termenung ,berangan bla bla bla ... Nak study ni kena ada mood ye dak?

2) Ada kerja lain
- Pensyarah lain bagi latihan untuk kita buat . Of courselah kita nak settelkan kerja tu dulu ye dak? Baca buku untuk exam ni tolak tepi dululah. Settelkan kerja yang perlu hantar esok !!!

3) Terlupa
- Kelemahan Hanis ,pelupa . Selalu sangat kena bebel dengan roommates sebab tak ingat ada test quiz bagai . Ye lah kadang-kadang group dengan sapa pun Hanis lupa , asik salah orang je hahaha . 

4) Tunggu tips daripada pensyarah
- Bila lagi 2 hari nak examlah pensyarah selalu bagi tips . Dan tips yang diberikan itu selalunya dapat meringankan beban pelajar nak baca apa . Pernah kot Hanis sudah baca punyalah banyak dekat rumah alih-alih tetiba pensyarah bagitau bab tu tak masuk ! Sakit tau hati kita !!! Serik beb hahaha

5) Waktu yang sesuai 
- Last minit ni lah masa belajar yang sesuai . Semua study bersama bilik pun senyap je . Kalau Hanis datang mood nak belajar diawal waktu nanti tak seiring dengan suasana bilik pula ! Buatnya Hanis tengah buka buku diaorang tengah tengok movie tak ke rasa jeles nak tengok juga ? Suasana itu penting ! hehehe


Emm...itu je kot alasan Hanis hahaha . Tak elok sebenarnya study last minute ni . Banyak keburukannya seperti dibawah .

KEBURUKAN STUDY LAST MINUTE



1) Kesan kepada fizikal
-mata sembab tak cukup tidur . Hanis yang selalu study last minutes ni tapi still tidur awal ni pun mata pedih , lagilah kalau jenis yang berjaga untuk study . Jadi panda diminggu peperiksaan .

2) Kesan kepada mental
-Bila study sampai lewat malam or tak tidur langsung ! Aihh bahaya weyy tak cukup tidur karang blank masa jawab exam . So better pastikan korang tidur walaupun study last minutes .

3) Kesan kepada emosi
- Ini terjadi kalau korang ada lebih daripada 1 test dalam satu hari . Malam itu jugalah nak study kedua-dua subjek itu . Boleh terjadinya stress sebab banyak sangat yang nak dibaca . Kadang nak pilih nak baca mana satu dulu pun boleh jadi punca stress ! hahaha relax korang .

Jemput join : "3 DAYS GIVEAWAY BY HANIS MASTURINA"


Sekian,

Isnin, 28 November 2016

3 Days Giveaway ( Part 1 )

12:57 PTG 38 Comments
Assalamualaikum ,




Memandangkan Hanis tengah cuti pertengahan tahun ini , Hanis ingat nak buat giveaway lah . "3 days Giveaway by Hanis Masturina" . Giveaway ini akan berlangsung selama 3 hari sahaja sebab Hanis cuti tidak lama... jadi ingat dah habis giveaway nak terus post hadiahlah tak mau susahkan umi bila Hanis sudah naik nanti ...

Namun , giveaway Hanis kali ini berdasarkan TOP REFERRAL and RANDOM okeyy ! 


Terma & Syarat

1) Warganegara Malaysia dan tinggal di Malaysia serta mempunyai blog.

2) Wajib follow blog HANIS dan add Google+ di sidebar blog ini .

3) Wajib follow instagram @hanismasturina dan @ajhaircare

4) Wajib buat entri dengan sertakan banner, hadiah dan testimoni serta backlinekan ke entri ini

5) Letak link entri anda diruangan komen DIBAWAH




HADIAH




Hasil carian imej untuk novel kenapa aku


TOP REFERRAL (1) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 NOVEL

TOP REFERRAL (2)1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 PERFUME PEN

RANDOM 3 PESERTA : 1 PERFUME PEN + 2 Trial AJ HAIR SHAMPOO


Testimoni AJ HAIR CARE



Sesiapa nak trial AJ HAIR CARE percuma boleh usahakan untuk jadi TOP REFERRAL !!! CEPAT GIVEAWAY INI BERLANGSUNG SELAMA 3 HARI SAHAJA ! Jangan lepaskan peluang ini !


Ahad, 27 November 2016

Cuti Pertengahan Semester 5

2:53 PTG 4 Comments
Assalamualaikum ,




Hi blogger semua . Hanis rindu korang hehehe . Almaklumlah lama tinggal rutin usha blog orang , busy lah katakan huhuhu . Sekarang baru Hanis ada sedikit masa untuk blogwalking blog rakan-rakan blogger sebab sekarang ini Hanis CUTI MID SEM !!! hahaha . Kalau ada yang perasan , sebelum ini Hanis ada juga update entri yang bertajuk "Minyak Herba Asma Mujarab" dengan "Aj Hair Care" tu kan? Untuk pengetahuan korang , entri itu diupdate di asrama Hanis menggunakan kuasa WIFI sana yang agak slow... Gigih tau update entri itu walaupun memerlukan kesabaran 2 kali entri hilang sebab wifi tidak dapat dan beberapa kali klik button "Publish" tapi tak publish-publish ! Hanis tidak sangka Hanis se"sado" itu kahkahkah !!!

Okey mungkin sampai itu sahaja Hanis membebel pasal WIFI dekat sana hahaha . What do you expert? Wifi yang digunakan beberapa ratus pelajar nak selaju UNIFI? Memang tak lah kan? So, kami terpaksa reda . Dapat tarik sedikit wifi pun sudah dikira okeyyy hahaha



Cuti mid sem Hanis ini tidaklah selama korang . 1 minggu je beb ! Cuti tak macam cuti pun , assignment berlambak sobsobsob . Sudahlah sebelum cuti ini Hanis sudah melalui satu minggu yang amat "sakit" ! Full with test ualls ! Tidur tu tak payah cakaplah memang tidak pernah mencukupi . Tidak mengapalah , bukan selalu =)



koleksi perfume

Tengah kemas-kemas barang sempat lagi snap gambar koleksi perfume Hanis hihihi . Teringat pula haritu , pernah kena tegur dengan roommates "Ya Allah , banyaknya perfume Hanis ! Sampai 4 botol !" Hanis gelak je hahaha 4 botol tu banyak sangat ke gaiss? i kennot lah i suka perfume hihihi roommates Hanis tu tak tahu Hanis ada lagi 4 botol perfume dekat rumah hahaha. Lagipun normal lah kan penjual perfume ada banyak perfume? Tapi Hanis jual perfume pen sahajalah murah sikit untuk student.

Pen Perfume by Hanis Masturina

Sesiapa nak beli boleh whatsapps Hanis 019-3140559 tau hihihi

Sekian,











Sabtu, 26 November 2016

AJ HAIR CARE penyelesaian kepada masalah rambut anda !

3:26 PTG 2 Comments
Assalamualaikum ,



Siapa disini yang ada masalah rambut GUGUR ? KELEMUMUR ? KULIT KEPALA GATAL ? RAMBUT BERMINYAK ? dan BANYAK LAGI yang selalu buat korang sakit kepala fikir cara mahu menyelesaikan masalah tersebut ?

Sudah cuba pelbagai jenis produk penjagaan rambut tetapi masih tak jalan-jalan juga ??? Rambut still gugur ! Kelemumur tak mau hilang ! STRESSNYA !!!

Jangan stress-stress cik akak-akak sekalian , Hanis ada satu produk yang mampu menyelesaikan semua masalah korang diatas =) 


Memperkenalkan AJ HAIR CARE ! 




Disini Hanis akan tampilkan satu persatu kegunaan dan kelebihan rangkaian produk AJ HAIR CARE ini !

Yang pertama adalah AJ HAIR CARE SHAMPOO yang mampu mengatasi rambut gugur dan kelemumur !



Seterusnya , AJ HAIR CONDITIONER yang mampu melembutkan rambut korang !




Dan , AJ ALOE VERA HAIR SERUM yang membekalkan nutrisi kepada rambut dan melindungi daripada sinaran UV !



Untuk shampoo , AJ HAIR CARE menyediakan pack percubaan yang cuma berharga RM 1.50 untuk sepaket yang tahan untuk kegunaan 3 kali .


Jadi siapa-siapa yang berminat untuk cuba dahulu AJ HAIR CARE SHAMPOO ini boleh whatsapps 019-3140559 (Hanis)

Produk yang berkesan semestinya mempunyai testimoni bukan ? AJ HAIR CARE juga mendapat banyak respon positif daripada para pelanggan ! Scroll kebawah lagi untuk melihat testimoni .






Semua item tersebut adalah READY STOK tau ! Kalau korang berminat boleh terus whatsapps 019-3140559 =)

Untuk sebarang pertanyaan ,

Instagram : @aznis_
Whatsapps : 019-3140559 atau 013-6148946








Sabtu, 19 November 2016

Minyak Herba Asma Mujarab Original

1:34 PTG 0 Comments
Assalamualaikum ,

Siapa disini pernah dengar mengenai "Minyak Herba Asma Mujarab" ? Mesti ramai yang sudah kenal dengan produk ini bukan ? Produk yang semestinya berkesan pasti dikenali ramai . Namun kerana KEBERKESANAN dan KELARISAN produk ini menyebabkan ada beberapa pihak yang tidak bertanggungjawab sanggup meniru produk ini dan mengaku bahawa produk mereka yang original !

Minyak Herba Asma Mujarab (MHAM) ini adalah produk HOMEMADE oleh itu ianya tidak pernah diproses daripada kilang bertaraf GMP atau di R&D semua di bawah Syarikat SDN.BHD. Ianya diproses secara "homemade" untuk menjaga kualiti dan keberkesanan produk ini sejak 40 tahun yang lalu dan dipasarkan secara online lebih setahun . Walaupun diproses secara homemade , produk "Minyak Herba Asma Mujarab ini telah melepasi ujian Pusat Akta Racun Nagara dan bebas daripada sebarang bahan merbahaya . Produk ini telah mempunyai puluhan ribu testimoni yang menunjukkan tentang KEBERKESANAN "Minyak Herba Asma Mujarab yang mampu merawat SEMPUT , LELAH dan ASMA !!!


BERHATI-HATI DENGAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB TIRUAN !!!
Oleh kerana Minyak Herba Asma Mujarab ini mendapat sambutan yang tinggi di seluruh Malaysia dan di luar negara seperti Singapore, Brunei, Thailand, Indonesia, Myanmar, Bangladesh dan India. Maka ada pihak yang tidak bertanggungjawab telah meniru produk Minyak Herba Asma Mujarab ini. Mereka menggunakan labels dan design yang sama. Dan mereka juga cuba membuat R&D daripada Kilang tanpa kebenaran pemilik asal.
Ramai yang mengadu produk tiruan mereka ini tidak berkesan dan berbau seperti asap rokok. Warna jenih, cair dan kurang berangin. Individu yang telah meng-klon produk Minyak Herba Asma Mujarab ini berjaya menipu ribuan pengguna di seluruh Malaysia.Oleh kerana ramai yang sudah tertipu kerana tidak berkesan seperti yang dahulu. Jadi berikut adalah cara untuk mengenalpasti antara produk asli dan tiruan.

CARA PERTAMA :-

minyak_herba_asma_palsu

Mereka penjual Minyak Asmak ini telah menipu ramai pelanggan dengan mengatakan Minyak Herba Asma Mujarab ini telah menukar label. Produk yang kononnya label baru ini sudah tersebar meluas dalam pasaran online dan sudah ramai pelanggan yang tertipu dengan taktik yang mereka gunakan. Padahal MHAM tidak pernah menukar label baru seperti ini sama sekali. Jangan mudah tertipu dengan tektik jahat mereka untuk mencari duit secara haram disisi agama islam.

Mereka juga akan menggunakan tektik jahat dengan mempromosikan GAMBAR-GAMBAR Minyak Herba Asma Mujarab Original yang mempunyai Hologram QR Code di belakang botol di Facebook atau media-media sosial yang lain. Kemudian mereka menghantar produk Minyak Asmak ini pada pelanggan yang telah membuat pembayaran.


Setelah pelanggan bertanya kenapa dalam gambar lain, barang yang di order lain. Mereka akan menjawab dengan jawapan bohong iaitu “Kami Sudah Tukar Label”. Sila berwaspada!
Bagi pelanggan-pelanggan yang sudah tertipu, Mereka juga tidak akan pulangkan duit pelanggan setelah didesak beberapa kali. Mereka akan block whatsapp kalian sehingga kalian berasa tertekan.
Cara Kedua :-
minyak_herba_asma_palsu_3
Pembuat produk Minyak Herba Asma palsu juga berani menggunakan Meditag KKM palsu semata-mata untuk mengaburi mata pelanggan.

Cara Ketiga :- 
minyak_herba_asma_palsu_2

Juga salah satu produk tiruan yang cuba mengambil kesempatan di atas minyak herba asma yang asli. MHAM tidak pernah keluarkan versi “PATI HERBA ASMA”. Sila berhati-hati.
Pada peringkat awal, 200 ribu hologram berjaya ditampal di botol Minyak Herba Asma Mujarab yang original dari PAK CIK ini. Dan telah habis dipasarkan dalam masa satu bulan.
Tapi anda masih perlu berhati-hati, kerana tidak mutashil mereka yang tidak bertanggungjawab ini akan membuat hologram seakan-akan sama seperti ini juga. Dari peringkat ke peringkat mereka cuba meniru Produk Minyak Herba Asma Mujarab.
Mereka akan menggunakan ayat yang sama ketika membuat promosi, Produk mereka lebih baik dari yang asli, juga telah di R&D, GMP, dan KKM. Sedangkan sehingga sekarang mereka masih tidak mampu membuktikan produk tiruan mereka mempunyai R&D, GMP, dan KKM. Melainkan hanya dengan mempamerkan lesen Minyak Herba Asma Mujarab SDN. BHD. yang baru sebulan dua mereka daftarkan.
JANGAN MUDAH TERTIPU DENGAN PRODUK MINYAK HERBA ASMA MUJARAB YANG TIRUAN !
Para pembeli dinasihatkan berhati-hati ketika membuat pembelian Minyak Herba Asma Mujarab ini . Pastikan pembeli membeli produk yang ORIGINAL bukannya yang tiruan kerana yang tiruan tidak dapat merawat masalah semput, lelah dan asma seperti MHAM yang ORIGINAL ! 
Harus diingati bahawa Minyak Herba Asma Mujarab ini TIDAK PERNAH TUKAR LABEL lain dan diproses melalui Kilang bertaraf GMP. Kerana ramuan rahsianya adalah warisan turun temurun daripada seorang Pak Cik tua di sebuah kampung. Ia diproses secara “HOMEMADE” sejak 40 tahun lagi.
Minyak Herba Asma Mujarab ini didaftarkan di bawah syarikat Enterprise (SSM) yang sudah lima tahun beroprasi di online dan offline. Pihak Minyak Herba Asma Mujarab Original ini tidak pernah sama sekali di daftar di bawah syarikat Minyak Herba Asma Mujarab SDN. BHD.

Cara untuk pastikan yang ASLI !
Hologram , QR Code & nombor siri akan dilekatkan DIBELAKANG botol !
Pastikan pembalut cap berwarna hijau dan ada sticker hologram.
Anda boleh Scan QR Code ini dengan menggunakan Smartphone dan setiap produk yang di scan akan mempunyai nombor siri berbeza di dalam sistem website kami.
Hologram beserta sistem QR Code ini sudah dilekatkan dan sudah dipasarkan dari peringkat ke peringkat. Pastikan yang Original baru beli.
Minyak Asma Original
Minyak_Herba_Asma_Original_
Untuk mendapatkan kepastian boleh hubungi HQ bahagian pemasaran 013 480 6787 (En. Hafis)

Minyak Herba Asma Mujarab yang Original sememangnya dapat merawat masalah SEMPUT , LELAH dan ASMA . Disini saya akan tampilkan beberapa testimoni original daripada pelanggan yang menggunakan MHAM yang ORIGINAL !

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB (ORIGINAL) PENAWAR ASMA, SEMPUT DAN LELAH



MINYAK HERBA ASMA MUJARAB (ORIGINAL) PENAWAR ASMA, SEMPUT DAN LELAH



Terpesona dengan testimoni-testimoni diatas ? Berminat untuk membelinya? Boleh telefon HQ  En. Hafis 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran) & Puan Nurul : 017 6239935 ( Produk Owner)  

"Minyak Herba Asma Mujarab" ini cuma berharga RM 39 sahaja ! Hanya tambah RM 10 untuk kos postage . Sangat murah jika nak dibandingkan dengan keberkesanan produk ini yang mampu merawat semput , lelah dan asma yang korang hadapi !

Untuk maklumat lanjut :
FB PAGE MHAM
WEBSITE MHAM




#minyakherbaasmaoriginal #herbaasma #herbaasmamujarab #minyakasma #minyakasmaoriginal #penawarasmamujarab




Follow Us @hanismasturina