Selasa, 28 Januari 2014

Saya Kembali !

8:54 PTG 0 Comments
Hai korang ! Lama Hanis tak update blog bukan? Dah rindu setinggi gunung Kinabalu pada blog ini tau ! Tak sanggup biarkan lama-lama ! Last update haritu 24 Disember 2013 . Sekarang? 28 Januari 2014 . Jadi, kepala hotak ini agak susah mengeluarkan idea untuk menaip entri -_-' .

Hmm...apa kita nak ceriter eh? Kita citer pasal sesi persekolahan 2014 ni la. Tahun ni Hanis tingkatan 5 . So, kelas yang sama,murid yang sama, perangai yang sama cuma ada juga yang berubah kepada yang lebih baik . Bosan? emm...tak .hehe . Hanis? Apa yang berubah? lebih berani? Tak . Lebih pandai? Tak juga . Makin rajin? Lagilah jauh , malas tahap ular sawa kekenyangan adalah . Makin sombong? entahlah, Hanis tak tahu kenapa tahun ni Hanis agak sombong sikit . Nak senyum dekat orang pon susah . What's wrong with me?

Kawan Hanis lagi sorang pula pindah . Tinggallah kita berdua sayu...mayu...layu...memang tak boleh nak cakap apa dah .

Hmm...dah cakap dah . Idea kering kontang macam padang pasir . Tak tahu nak taip apa . Nantilah lain kali kalau ada ceriter best Hanis share-share ye =) . Korang doakan Hanis dapat belajar dengan baik , lebih yakin , ceria dan ramah .

Lastly, thank kepada yang sudi membaca entri ini . Kesanggupan anda amat Hanis hargai . Tapi, kalau boleh komen lah sikit . Bagi nasihat ke.... Please ~

Follow Us @hanismasturina