Post Top Ad

Ahad, 4 Disember 2016

Promosi gempak Ezbuy Malaysia !

Assalamualaikum ,



Ezbuy sebuah sebuah pembekal professional yang memberi perkhidmatan membeli belah dalam talian. Ezbuy telah menjadi platform membeli-belah di luar negara yang pertama dan terbesar di Singapura sejak tahun 2010 lagi . Ezbuy menyediakan perkhidmatan membeli-belah dari China, Taiwan, Amerika Syarikat, Singapura, Malaysia, Australia, Thailand dan akan memperluaskan lagi perkhidmatan kepada lebih banyak negara.

Pada tahun ini , @ezbuy.my sedang mengadakan promosi yang GEMPAK GILER pada 12 Disember 2016 ! Kita boleh dapatkan lebih daripada 80% potongan harga pada lebih beribu jenis produk ! Antara produknya adalah seperti pakaian berjenama , skirt , kasut dan banyak lagi !


SANGAT MURAH dan BERBALOI !  Anda tidak perlu membeli daripada tempat lain lagi ! Hujung jari je ualls dah lah murah !



PERCUMA RM15 shopping voucher apabila korang sign up akaun ezbuy menggunakan link Hanis <bit.ly/hanismasturina> ataupun klik pada link di profil instagram Hanis @hanismasturina

Jangan risau, ianya PERCUMA 

Jangan kata Hanis tak share pulak yerr... Cepat shopping di Taobao sekarang dan JIMATKAN LEBIH BANYAK DUIT KORANG!


Sekian ,


Disember 04, 2016 / by / 6 Comments

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. Kalau unni buka akaun guna link Hanis tu unni pun boleh dapat baucar tu 😊

      Padam
  2. Pergh!!! Merata-rata jualan murah.. rasa nak pengsan nengoknya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh kak jangan pengsan kak, rugi... Cepat shopping dulu hahaha

      Padam

Post Top Ad