Selasa, 14 Julai 2015

Maaf

9:34 PTG 1 Comments
Assalamualaikum,

Akhirnya ada masa pun nak update blog. Dah berhabuk blog ini terbiar tidak berupdate. Maaflah busy sangat study di Institut Profesional Baitulmal hehehe. Minggu lepas adalah buka blog tapi tak sempat post apa-apa just sempat tengok komen dekat entri lepas je. Tak perasan pula ada yang nak tanya pasal IPB tempat Hanis belajar , i am so sorry guys tak perasan sorry lambat reply :'( 

Hasil carian imej untuk sorry
Lepasni kalau tanya pasal IPB dekat komen but Hanis tak reply bolehlah tinggalkan nombor phone korang nanti Hanis wassap eh . Or kalau nak nombor boleh DM Hanis dekat instagram or twitter sebab Hanis dah deactivekan FB . Sekali lagi Hanis minta maaf .





Follow Us @hanismasturina