Selasa, 2 Disember 2014

SPM 2014 sudah habis .

Assalamualaikum,

Alhamdullilah...habis juga SPM ! Kertas terakhir tadi ialah ICT . Dekat sekolah Hanis 29 orang je yang amik ICT tau ! So,kelas kitaorang lah penutup tirai . 


Harini jugalah last day jumpa diorang sebagai rakan sekelas . Sedih jugaa walaupun tak adalah rapat sangat dengan diorang . 


Lepas balik je dari sekolah terus pergi birthday party kawan dengan pakai baju sekolahnya,hahaha. Then tangkap gambar,memang spoil lah orang lain pakai baju lawa-lawa kita? baju sekolah.sangat hambar -_-'


Btw, memang akan rindu kepada...


Cikgu ICT yang selalu salah nama orang ;


Cikgu BM yang comel dan lembut je orangnya ;


Cikgu PA yang bersungguh ajar akaun tapi Hanis still x reti ;


Cikgu SN yang yakin Hanis boleh dapat A dalam SN ;


Cikgu MT yang penyayang ;


Cik S yang menceriakan hidup Hanis walaupun selalu tak datang -_-' ;


Mamat A yang selalu cari pasal ;


Mamat F yang perasan hensem ;


dan lain-lain...


Sumpah,akan rindu korang !









1 ulasan:

  1. cikgu athirah yang selalu kacau hanis belajar k fine takde

    BalasPadam

Follow Us @hanismasturina