Post Top Ad

Rabu, 10 Disember 2014

Busy

Assalamualaikum,

huh! Ada pun masa nak update blog ni, tu pon dapat sekejap je sebab esok nak kena bangun awal pukul 5:30 pergi kerja , mak aihh lagi awal dari pergi sekolah . Rindu giler dekat sekolah !!! Jujur dari hati lagi suka alam persekolahan daripada alam pekerjaan. So,memang lepas dapat result SPM nak sambung belajar tak kisah lah mana-mana , kalau tak dapat mana-mana tingkatan 6 pon ok lahh,kan? Wahai AWMS, i nak masuk sekolah u ye!


First day Hanis kerja hari isnin haritu mak aihh nak tercabut kepala lutut,sakit-sakit badan buat macam-macam kerja. Habis kerja pukul 6 balik rumah terus tumbang tidur tak ingat dunia then terbangun pukul 10, pukul 11 tidur balik. Bapak tak senonoh perangai...hahaha

Btw, itu first day. Hari kedua dah ok sikit. Balik tak adalah terus tumbang tapi sama je tak bertegur sapa dengan family sebab diorang pergi berniaga.sad life...

Hari ketiga iaitu harinilah,Allhamdullilah mungkin sudah serasi tak adalah penat sangat,siap boleh on blog ni lagi tau! hahaha

Eh,dah pukul 9:40 lah pulak,pukul 10 umi dah suruh tidur ,so tak sempatlah pulak nak nak taip panjang-panjang lagi so kita berhentilah dekat sini. Lagi satu jemput join GA INI reramai sebab kalau penyertaan kurang 30 orang automatik akan terbatal dengan sendirinya... Hanis tak sempat nak promote GA ini gedebabom macam orang lain sebab Hanis tak ada masa ,huhuhu

Ok lah,bye.


p/s:esok hari jadi sultan Selangor jadi mak ayah Hanis semua cuti tau,Hanis je tak,huhuhu. Diorang nak pergi jejalan pulak tu,jeles nak nangis...







Disember 10, 2014 / by / 0 Comments

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Post Top Ad