Post Top Ad

Khamis, 20 November 2014

SPM 2014

Assalamualaikum semua pakcik makcik,abang kakak adik bayi semua!

SAYA KEMBALI !

Alhamdullilah , dapat juga unprivate kan blog ni setelah sekian lama diprivate kerana mahu memberikan perhatian pada peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun ini . *habuk banyak doh...




Tapi sebenarnya sekarang ni belum habis SPM lagi, ada lagi 2 subjek iaitu Ekonomi Asas dan Information and Comunication Technology (ICT) . Harini tadi baru habis exam sains biasa nanti 27 November baru exam EA,so lihatlah bertapa banyaknya selang masa yang membolehkan Hanis on blog ni? hahaha.  

Btw, yang paling sadisnya kertas ICT paling lambat habis iaitu pada 2 Disember padahal masa tu kelas lain dah habis dah macam kelas sains habis 25 November je kot ! oh sedih,tak boleh enjoyyyy!!!

ok ini bukan perkara pokoknya.*indon bangat Yang Hanis nak bagitahu dekat sini blog ini dah ketinggalan dari pelbagai perkara ok ! Jadi, i need giveaway ! I need Segmen ! so,sesiapa yang ada GA dan segmen yang best-best diminta inform ye... InsyaAllah kalau Hanis rasa berbaloi, Hanis akan join.

Seeloknya tarikh tamatnya yang lambat sikit. (lepas habis SPM lagi bagus)~


November 20, 2014 / by / 2 Comments

2 ulasan:

  1. MOHON BERI LALUAN UNTUK SPM.. HEHE..
    Selamat menyapu sedikit sawang.. hehehe :D welcome back,

    BalasPadam

Post Top Ad