Ahad, 1 Januari 2017

Cabaran 7 Hari Blogging 5

Assalamualaikum ,

Hasil carian imej untuk subjek kegemaran karangan

#5 : Subjek Kegemaran

Aiyaa masa agak limited untuk luangkan masa buat post baru untuk cabaran 7 hari ni adoi busy sangatlah awak ni Hanis hahaha

Okey,harini Hanis nak cerita pasal subjek kegemaran hanis. Cuba teka subjek apa ? Jeng...jeng...jeng...


Hasil carian imej untuk bahasa melayu

1) Bahasa Melayu
- Hanis suka sangat dengan subjek bahasa melayu. Kenapa? Sebab hanis suka buat karangan hehe dan hanis suka membaca buku atau majalah yang berbahasa melayu . Bangga dengan bahasa sendiri walaupun tahu bahasa melayu ini tidak boleh bawa keluar negara pun tetapi bahasa jiwa bangsa bukan? Sayangilah bahasa kita.

Hasil carian imej untuk Internet and Communication Technology (ICT)

2) Teknologi Maklumat Komunikasi (TMK) / Internet and Communication Technology (ICT)
- Subjek berkaitan it ini adalah salah satu subjek yang hanis min at juga. Hanis suka belajar tentang teknologi terbaru , berkaitan Alam internet dan hacker2 bagai ni. Tapi tak reti mana pun sebab tak sempat blajar plus dah lupa. Kalau ada waktu free nanti inshaallah hanis nak belajar semula coding ni hehehe

Actually kan, hanis rasa 2 subjek tu sahaja yang hanis suka hehehe. Yang lain biasa-biasa sahaja hanis belajar juga he he...Jadi sampai disini sahaja subjek kegemaran hanis...tata



Sekian ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Follow Us @hanismasturina