Post Top Ad

Jumaat, 15 April 2016

Cuti sem 3

Assalamualaikum,

Cuti sem selama 2 minggu kini berbaki lagi 5 hari lagi . Bertapa pantasnya masa berlalu . Jujurlah Hanis tidak bersedia lagi hendak menempuh semester 4 !!! Berdebar-debar jantungkuu~ Dahlah dekat IPB Kampung Pandan, Kuala Lumpur hurm sis tak relaa...

Relax Hanis , relax . Semuanya akan baik-baik sahaja . InshaAllah =)


gambar sekadar hiasan


Btw, cuti sem ini paling hambar . Sebab apa? Sebab Hanis tak kerja hahaha . Ye lah, nak kerja apa 2 minggu je cuti semester . Haritu adalah umi suruh kerja tapi tengok macam malaslah tak berbaloi baik akak tolong umi niaga jew hehe . Yup, Hanis tolong umi niaga setiap hari selasa, jumaat dan ahad . Hari lain Hanis buat apa? Hanis jadi suri rumah sepenuh masa uhuks . Umi kerja, Hanis lah yang ambil alih tugas umi . Setiap hari Hanis lah masak, kemas rumah jaga adik semua hahaha sampai sekarang ni dah tak tahu nak masak apa . Hanis blank !!! 

Tapikan, satu benda je Hanis tak buat . Iaitu, hantar adik pergi sekolah horaayyy. Coz why? Hanis tak reti bawa kereta and masih takut-takut nak bawa motor kihkihkih . Hanis tak ready lagi lah huhuhu . Umi abah dah bising sebenarnya tapi nak buat macam mana ? memang takut lah emm .

Result pula keluar 20/4/2016 ni dupdapdupdap berdebar hahaha . Harap nasib menyebelahi Hanis lah line laju masa Hanis check result nanti ye . Penat tau line asyik busy je ! Dari pagi sampai malam busy sokmo . 

Cukuplah sampai disini . Hanis harap result Hanis cemerlang lah . Amin . Tolong doakan Hanis sekali ye , terima kasih =)





April 15, 2016 / by / 3 Comments

3 ulasan:

  1. cuti sem saya dua bulan dua minggu and till now saya belum dapat keje.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bestnya cuti sem lama,jeles haha . Tak kerja? ala siannya takde rezeki kot,tabahlah huhuhu

      Padam
  2. Semoga akak Hanis dapat result yang cemerlang ^__^
    http://nnakhairudin.blogspot.com

    BalasPadam

Post Top Ad