Post Top Ad

Isnin, 28 Mac 2016

Program Homegrown di Institut Profesional Baitulmal

Assalamualaikum, 

Disebabkan ramai sangat call hanis tanya pasal course homegrown di Institut Profesional Baitulmal , jadi hanis nak bagi korang sedikit maklumat untuk korang . Semua maklumat ni sebenarnya semua ada je dalam website cuma antara jumpa tak jumpa lah takpe Hanis faham, kadang susah nak cari ye dak? 


Permohonan Online ( KLIK )

Jadual Perincian Yuran ( KLIK )

Info Program DPHU ( KLIK )

Info Program DPZW ( KLIK )

Info Program DPM ( KLIK )

Info Program DPIH ( KLIK )

Hubungi IPB ( KLIK )

Btw, kalau nak contact Hanis boleh wassap 010-7949095 ye . Hanis dah tak guna wassap no lama hehe tu yang korang call je kan? hahaha takpe2 faham =)

p/s: hanis lagi suka korang wassap dari call hehe sorry . Lagipun kalau korang call buat habis kredit je sbb asik misscall jee...


Mac 28, 2016 / by / 0 Comments

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Post Top Ad