Jumaat, 31 Mac 2017

Ezbuy Malaysia

Assalamualaikum,


Hasil carian imej untuk ezbuy malaysia

Siapa sini kaki shopping? Siapa sini suka beli barangan secara atas talian (online)? Hendak tahu tidak mengapa ramai orang lebih gemar membeli-belah secara online? Sebabnya adalah kerana pembelian secara atas talian itu lebih mudah dan menjimatkan masa !

Pernah dengar mengenai Ezbuy? Ezbuy ialah satu platfom atas talian yang menyediakan perkhidmatan membeli belah kepada orang ramai. Ezbuy telah menjadi platform membeli-belah di luar negara yang pertama dan terbesar di Singapura sejak tahun 2010 lagi . Ezbuy menyediakan perkhidmatan membeli-belah dari China, Taiwan, Amerika Syarikat, Singapura, Malaysia, Australia, Thailand dan akan memperluaskan lagi perkhidmatan kepada lebih banyak negara. Ezbuy Malaysia dimiliki oleh EZbuy Holdings Limited.

Kenapa membeli-belah di Ezbuy lebih MUDAH, MURAH dan CEPAT? Ini kerana Ezbuy menyediakan pelbagai pilihan barangan dari serata dunia untuk anda semua miliki ! Kini anda tidak perlu lagi ke luar negara semata-mata ingin mendapatkan produk/barangan di sana ! Anda dapat mendapatkan barangan tersebut melalui Ezbuy sahaja yang sudah pasti dapat menjimatkan kos pengeluaran duit anda untuk pergi ke luar negara!

Hasil carian imej untuk shopping

Hanya di Ezbuy

Apabila anda memilih untuk membeli barangan di ezbuy.my yang dilabel dengan label Ezbuy,anda hanya perlu membuat pembayaran bersih sahaja. Bayaran itu termasuk harga barangan, kos penghantaran antarabangsa dan bayaran penghantaran tempatan. Pihak Ezbuy juga akan memeriksa produk untuk memastikan tahap kualiti dan mengeluarkan pembungkusan yang berlebihan untuk mengurangkan kos penghantaran tempatan yang ditanggung oleh anda.

Prime

Prime adalah program keahlian yang menjamin kos penghantaran anda akan tetap pada kadar RM 8.80 tanpa mengira saiz bungkusan, berat dan kuantiti barangan. Label prime ditandakan dengan jelas pada semua barangan yang layak dan ikon prime ditunjukkan pada halaman produk bagi memudahkan pelanggan. Harga keahlian Prime hanyalah pada harga yang mampu milik iaitu RM 188 untuk tempoh 1 tahun, dan pengguna dapat mencuba pakej percubaan yang cuma berharga RM 18.80 untuk tempoh 5 hari! Ahli Prime Ezbuy juga boleh menikmati memilih barangan sebanyak 42 barang dalam wishlist Prime jika barangan yang mereka mahukan tidak berada dalam barangan prime lagi. Selanjutnya boleh rujuk https://ezbuy.my/Prime


Apa yang menarik perhatian Hanis di Ezbuy???

Daripada banyak barangan di Ezbuy, ada beberapa barangan yang Hanis teringin sekali mahu memilkinya =) Klik nama barang untuk terus lebih detail tentang produk dan terus ke website ezbuy.



Simple and nice hehehe . Murah sangat tau beg ni ! Cuma berharga RM 14.21 sahaja. Dan warna hitam sudah semestinya menjadi pilihan Hanis. Senang nak matching dengan apa jua warna baju nanti. Bestnya kalau dapat pakai beg ni pergi praktikal nanti hehehe



Nampak menarik pula jam tangan ini. Jam berserta gelang sekali...Lawa kan hehehe


Disebabkan earphone Hanis sudah rosak...boleh tak Hanis nak ni pulak? Hitam itu menawan kan cehh hitam juga...



Mana tau nanti lepas habis praktikal nak pergi travel kee...senang dah ada bagasi yang kuat lagi kukuh! 4 roda tu fuh senang keja nak menolaknya hehehe

5. Termos



Termos untuk isi air panas yeaahhh !!!

6. Cincin



Ini bukan keperluan tetapi kemahuan ececehh lawa pula tengok, tiba-tiba terpikat...

7. Rak buku



Haa ini dia keperluan...sebab Hanis ada banyak sangat buku tau! Novel pun masih banyak walaupun banyak yang sudah dijual kehkehkeh. Comel je rak buku ni !

Sebenarnya banyak lagi tau yang menarik yang korang boleh dapatkan di website EZBUY ini! Apa kata korang usha sendiri. Lain orang lain citarasa,kot-kot korang berkenan dekat barangan lain ke...


Intensif mendaftar di Ezbuy (KHAS UNTUK FOLLOWER BLOGGER)

Dengan setiap pendaftaran untuk mendaftar dengan ezbuy, baucar RM15 akan diberikan! Daftar sekarang dan baucar tersebut akan menjadi milik anda! Jadi apa lagi yang anda tunggu? KLIK SINI!!!




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Follow Us @hanismasturina