Jumaat, 27 Mei 2016

Happy Birthday to me !

Assalamualaikum , 

Daisypath Happy Birthday tickers

27 Mei 2016 merupakan Hari Lahir Hanis yang ke 19 ! Walaupun Hanis tidak dapat sambut birthday ke 19 ini bersama family, Hanis still bersyukur sebab ada orang ingat birthday Hanis . Terima kasih kepada semua yang wish dan mendoakan Hanis .

 Hanis paling terharu dengan ucapan daripada Umi Abah Hanis . Adik Hanis , Amalia pulak siap menyanyi lagu Happy Birthday omg terharu . Haziq yang baru balik asrama pun ingat harini birthday akak pastu tanya kenapa tak balik? terharu sangat. Angah yang dekat Pahang pun sanggup call then menyanyi tapi tak habis hahaha

Terima kasih juga buat budak kelas DPM4B yang wish walaupun sekadar copy paste . Amatlah Hanis hargai .

Paling tak sangka bila kawan yang Hanis sudah lama tak contact tiba-tiba wish . Giler tak happy? hahaha

Ottoke, Hanis sudah tua... hahaha kejapnya masa berlalu . Rasa macam baru sahaja habis SPM hehehe . Tahun depan dah masuk 20 mak aihh rasa tua.

Btw, Hanis harap Allah permudahkan urusan kehidupan Hanis selepas ini . Yang lepas itu biarkanlah ianya berlalu . Kita pandang masa depan je sekarang ini okey =)



5 ulasan:

  1. Happy birthday to u...
    Semoga Allah permudahkan segala urusan...

    Hadiah saya click adsense

    BalasPadam
  2. Happy birthday.....
    Semoga Allah permudahkan segala urusan

    Hadiah saya click AdSense n nuffnang...

    BalasPadam

Follow Us @hanismasturina