Selasa, 31 Mac 2015

Ketentuan

Assalamualaikum,

hee...nak masuk bulan 4 baru nak update blog. Memang berkulat lah macam ni huhuhu . Pada entri lepas Hanis cakap yang Hanis amik course Diploma Pengurusan Haji dan Umrah (DPHU) kan? but Hanis ubah fikiran! hahaha and idk why. Hanis tak tau apa sebab utamanya Hanis tukar course maybe sebab dah ketentuan Allah kot. Hanis tak ada jodoh nak amik course tuu. Tapi Hanis ditakdirkan untuk amik course Diploma Pengajian Muamalat (DPM) . Ikutkan lagi susah dari DPHU tapi nak buat macam mane? Dah dpat dah punn.hahaha . Memang itu ketentuannya ye dak?





Berdebar ni. Takut tak dapat sesuaikan diri.Biasalah Hanis ni budak sekolah biasa yang tak pernah duduk asrama ... Then tetiba kena duduk asrama jauh dari family balik pun 2 minggu sekali je harap tak nangis lahh. emm tak kot. Diulangi KOT hehehe. 

Dan Ahad ni 5 April 2015 kena daftar dahh...4 hari je lagi kan? 4 ke 5? err tak penting pun. Yang penting sekarang barang banyak lagi belum beli. Duit tarak,hilang mana pun tak tau. Duit gaji haritu pun tinggal RM1000 je itupun untuk bayar pendaftaran ,asrama,yuran itu yuran ini haish duit duit duit. Mana nak cekau ni? Hmm...


p/s: Afkar masuk mcs collage haritu sehari je pastu dia balik kampung kih kih kih apadahh. 8 April nanti baru dia masuk balik...rupanya ada seminggu percubaan,tapi dia sehari je percubaan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Follow Us @hanismasturina