Post Top Ad

Selasa, 21 Mei 2019

Refresh Blog: Pencarian Bloglist

Assalamualaikum,



Hanis rindu blog ini. Sangat rindu. Setelah beberapa lama blog ini bersawang, Hanis buat keputusan untuk refresh semula blog Hanis. Dan cara pertama yang Hanis terfikir, BLOGLIST !

Sebab lama sangat tidak menjelajah blog orang lain kan. Jadi terasa rajin pulak nak blogwalking hehehe. Rasa macam dah jauh sangat gap Hanis dengan dunia blogger huhuhu. 

So here we go rakan-rakan blogger sekali, tak payah susah-susah buat entri ke apa semua tu cuma follow blog Hanis ni, then follow my IG (KLIK) sebab Hanis nak berkenalan semula dengan kawan-kawan blogger, kemudian tinggalkan url blog korang diruangan komen dibawah.

Terima kasih semua. Harap korang dapat support Hanis untuk bangkit semula menggunakan platform blog ini =)


Mei 21, 2019 / by / 0 Comments

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Post Top Ad