Post Top Ad

Jumaat, 27 Januari 2017

Review EUMORA Facial Bar

Assalamualaikum ,




Haritu Hanis ada terima bungkusan barang jauh daripada Singapura . Rupa-rupanya ianya datang dari EUMORA Singapura yang mahu Hanis review produk Eumora The Moor Bar with Hma Factor . Sebenarnya Hanis sudah lama dapat sabun ni , masa study week haritu bungkusan ini sudah sampai dirumah . Namun disebabkan agak sibuk dengan nak baca bukunya, fikir pasal final exam itu yang terpaksa tangguhkan dahulu review ini huhuhu .

Apa itu sabun EUMORA ?

Sabun EUMORA merupakan sabun ALL IN ONE yang memang ajaib. Hanya 3 minit sahaja anda akan dapat melihat perubahannya. 30 minit wajah anda akan bertambah cantik dan berseri. EUMORA adalah 100% semulajadi.Bar Rawatan kulit yang mengandungi MOOR yang hebat dan mikroalga yang dihidrat (H-ma), dihasilkan serta 100% diimport dari eropah.


Antara bahan-bahan yang terkandung dalam EUMORA adalah :-
1) -Hma - Algae yg kaya dengan antioksida, vitamin dan mineral dari Europe untuk mengembalikan keremajaan dan menyembuhkan kulit.

2) Heilmoor Clay – Terdiri daripada beratus herba, bahan organic, antibiotic yang semulajadi, hormon tumbuhan dan banyak lagi.


Kebaikan Menggunakan EUMORA :

  • Mencerahkan tona kulit wajah
  • Mengecilkan pori
  • Mengurangkan kulit berminyak
  • Menegangkan dan memberikan kulit baharu
  • Memberi tenaga dan meremajakan kulit wajah

Cara-cara penggunaan sabun EUMORA :-


1) Apa yang anda perlukan adalah sabun Eumora dan air

2) Basahkan tangan. Letak sabun Eumora di telapak tangan dan gosok hingga menghasilkan buih pekat. (Jangan letak air terus pada sabun)

3) Sapukan pada wajah dan biarkan selama 3 minit.



4) Bilas dengan air


DONE !!!



SEBELUM

SELEPAS



Maaflah muka i tak berapa nak flawless uhuks itu yang macam tiada beza sangat . But apa yang Hanis rasa adalah Hanis rasa muka Hanis tegang wohoo. Muka pun tidak berminyak . HANYA 3 MINIT HANIS DAPAT MERASAI PERUBAHANNYA !!!

Hanis sudah mula guna sabun ni lebih kurang seminggu masa study week haritu . Buat masa ini nak kata ada perubahan ketara itu takdelah tetapi Hanis rasa fresh sangat . Bau sabun Eumora ini juga amat menyenangkan sebab tiada bau bahan kimia yang kuat dan merbahaya . Bau sabun ni macam tanah liat pun ada but seriusly nice sabun ini . TERBAIKK !!!

Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan sabun Eumora ini ataupun ingin mendapatkan maklumat lanjut boleh terus ke FB EUMORA SINGAPURA (KLIK) ataupun e-mail : ask.eumora@gmail.com

Sekian , terima kasih.


Januari 27, 2017 / by / 8 Comments

8 ulasan:

  1. Tgk byk positive feedback utk sabun ni. Teringin nak cube tapi x pnah nak beli.

    www.naniey.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul ! Banyak feedback positif pasal sabun ini

      Padam
    2. Hi Naniey, we are offering the Eumora Classic Facial Bar (1 Box) at a massively discounted price of USD 75 (Usual Price USD 150) on Amazon.com now.

      Shipping is Free! Buy Now at http://amzn.to/2lAbd9M

      Padam
  2. akk memg paki eumora ni, kulit muka jd tegang & fresh je rasanya

    BalasPadam
  3. nice review.. bnyk points yg mnarik n berguna.. :D

    p/s : hi... sy dtg blogwalking dan sy dh follow blog comel awk ni.. hope awk sudila juga follow blog baru sy ye.. :D ty..
    banyak info menarik yang saya kongsikan di www.1001petua.com .. InsyaAllah, awk pasti tak kan menyesal.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai ... hehehe saya sudah follow blog awak =) Banyak info berguna dalam blog 1001petua tu

      Padam
  4. We are offering the Eumora Classic Facial Bar (1 Box) at a massively discounted price of USD 75 (Usual Price USD 150).

    3 Minutes Is All It Takes To Look Younger!

    The only skin health facial bar that heals All Skin Types.

    Save Money on skincare, botox, laser and collagen injection.

    Your All-In-One Beauty Treatment! You stand to lose acne, wrinkles, lines, freckles, pimples, dull skin, white head, black head, eye bags, big pores, age spots, sagging skin, dark circles, pigmentation and scars.

    If you do not get your Eumora bar right now, you may never see this offer again ... Ever!

    Buy Now at http://amzn.to/2lAbd9M

    BalasPadam

Post Top Ad